ELEAF ISTICK BASIC

 

last ned (9)

< Denne omtalen er laget ut i fra Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert vederlagsfritt av Dampoteket og har ingen kommersiell verdi >

Ja da har jeg endelig testet Istick Basic. Denne har jeg jo sett mange har snakket om og rost opp i skyene. Så jeg var rimelig spent når jeg fikk den.

last ned (8)Det første jeg la merke til, er at den kommer i alle fargene til Istick, også den flotte rååååsa 😛 (Viktig for jintin) Liten og hendig er den også. Ligger godt i hånda og er superlett å rote bort i veska 😛 Innebygd batteri og ingen innstillinger å tenke på. Bare å fyre av gårde.( husk å fylle tanken først og la den trekke i 10 min)  Jeg liker det at den tenker for meg. Den kommer med en tank som kun er ment for MTL ( munn til lunge) Tanken som følger med, en GS Air 2, har luft justering. Dette gjør at den kan tilpasses de fleste. images (27)Tanken sitter fast med magnet. Pass på at du ikke roter bort eller mister magneten. Da får du ikke brukt Basic’n lenger. For å komme til tanken, er det bare å fra den rett opp. Slipp forsiktig ned for å sette på plass igjen. Dette likte jeg også veldig godt. Mindre ting som kan gå i stykker. Tanken fylles enkelt fra bunnen. Coilen/fordamperhodet som følger med er på 0,75 ohm. Den gir masse damp og er veldig god på smak. Det fås også coil på 1,5 ohm. Helt ærlig klarer jeg ikke finne noe feil med denne! Den lades enkelt med USB,som selvsagt følger med i pakken. Du kan dampe å lade samtidig. Batteriet har en kapasitet på 2300mAh, så det holder relativt lenge. Tanken er på 2 ml. Det følger også med et adapter som gjør at last ned (11)du kan bruker tanker med ego-kobling. Veldig bra! Mod’n har et vindu så du enkelt kan følge med på hvor juice som er igjen på tanken. Og et lys bak fyreknappen forteller deg hvor mye strøm du har igjen.

Nå har jeg testet denne i en ukes tid. Brukt den hver dag. Jeg har enda ikke brent coilen/fordamperhodet og tanken er fylt flere ganger og den er ladet et par ganger. Jeg klarer rett og slett ikke finne noe negativt ved denne…..selv ikke prisen 😀

iStick-basic-kit-04Min mening er at denne er genial for nybegynnere men også funker helt supert for de som har dampet en stund og vil ha en god MTL mod.

Skulle du få veldig lyst på denne, kan du kjøpe den hos Dampoteket for kr 394,-

Takk til Dampoteket

Detaljer iStick Basic:

2300 mAh internt li-on batteri (opplades via micro USB).
4.2 volt output, ved fult oppladet batteri.
5 klikk on / off
510 og eGo magnet connection.
15 sekunders cut off beskyttelse.
Beskyttet mot lav volt. Når batteriet når under 3.3V, vil lyset i knappen blinke ca 40 ganger.
Advarsel ved lavt batterinivå. Når batteriet er under 10%, vil knappen blinke raskt og du må lade opp.
100% – 60% batteri vil knappen lyse konstant.
59% – 30% batteri vil knappen blinke langsomt.
29% – 10% batteri vil lyset blinke hurtigt
9% – 0% batteri vil knappen blinke veldig fort og du må lade din iStick.
Kan brukes med fordamperhoder mellom 0.4 – 5.0 Ohm.
Passthrough: Damp mens du opplader.
Størrelse – L: 32.5mm x B: 23mm x H: 77mm.

Detaljer GS Air 2 Tank:

Materiale: Rustfri stål, pyrex tank.
510 connection.
kan indeholde ca 2ml væske.
510 drip tip kompatibel (drip tip medfølger)
Fylles fra bunnen.

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: