JOYETECH CUBOID MINI

last ned (3)

< Denne omtalen er laget på bakgrunn av Dampesnappens personlige meninger. Varen er levert vederlagsfritt av Kristiansand Damputstyr og har ingen kommersiell verdi >

last ned (2)Jeg har hatt gleden av å teste Cuboid Mini i 14 dager nå. Dette er en hendig liten sak. Lillebroren til Cubiod 150 W. Mini kjører opp til 80 W og har alle de samme funksjoner som storebror. Det nye med denne er at den kommer med tank og den nye 0,25 ohm Notchcoilen. Den har en større flate som varmes opp og skal visst nok være mer holdbar og gi bedre smak. Den kan kjøres i tempraturmodus for SS, vanlig watt/ power eller TCR ( egendefinert modus) I BFCoilsmaindetailspakken følger det også med en RBA coil, BF SS316 o,5 ohm og BF KA1 Clapton 1,5 ohm. Sistnevnte for MTL (munn til lunge) Dette er de samme coiler/fordamperhoder som passer i Joyetech Cubistank og Aio. De har også merket alle coiler med hva slags trekk de passer til. DL betyr direkte lungetrekk og MTL betyr munn til lunge. Dette er veldig praktisk. RBA-delen er også enkel å bytte bomullen på.

images

Utseendemessig er denne veldig stil ren, da tanken har samme fasong som batteriet. Den er lekker å se på og ligger godt i hånden. Liten og hendig er den også med sine 124,5 mm i høyden. Jeg liker det firkantede designet. Tanken er på hele 5 ml! Påfylling av tanken og bytting av fordamperhode er også utrolig enkelt. Her er det bare å skru av hele dripptippen og hele coilen kommer løs. Hullet til påfylling er stort. Her images (22)blir det ikke mye søling. Pass på ikke fylle over maxmerket på glasset. For da blir det søl og klin 🙂

Den kommer også i fem flotte farger! Batteri er innebygd på 2600 mAh. Med RBA coilen på 0.5 ohm holdt batteriet 216 trekk før det var tomt 🙂 Lades med USB øverst på siden.

Så er det min konklusjon på denne saken da! Hva mener jeg….?? Jeg er super fornøyd med utseende og størrelse på denne, ja og fargevalgene, men der stopper det! Personlig syns jeg ikke coilene til denne holder mål. Dette gjelder også for Notchcoilen. De brenner seg alt for fort. Den av de som holdt lengst, er 1.5 ohms coilen. De andre holdt knapt nok images (24)en halv tank. Jeg tenkte at her må det være noe jeg gjør feil. Dette kan da ikke være riktig! Et raskt søk, ga meg svaret. Joyetech har godt ut med at deres coiler til Cubis, Aio og Cuboid Mini, liker seg best med juice som har max 50/50 PG/VG blanding. Så dette forklarer hvorfor mine brenner hele tiden. Jeg bruker jo bare juice med max vg. Den blir rett og slett for tykk. Så da var det bare å tømme tanken, sette i en ny coil å prøve igjen. Med 60/40, som er det laveste jeg har; virket de bedre, men jeg måtte fremdeles være litt forsiktig. På RBA syns jeg dette ble best. En hel tank faktisk, uten brent smak 😀 Men jeg håper Joyetech snart kommer med en løsning for dette. De bør lage nye coiler!

0.25ohm_DL_Head_02

Dette er en mod som passer for alle da det følger med coiler/ fordamperhoder til alle bruksområder. Prismessing er den heller ikke så gal.

Denne kan kjøpes hos Kristiansand Damputstyr for kr 710,-

Tekniske spesifikasjoner:

Batteri Innebygget 2600 mah
Fordamper 0.25 Ohm Notchcoil
BF SS316 0.5 ohm
BF KA1 Clapton 1.5 ohm
BF ML&RBA Vertical
Standard 510
Materiale Rustfritt stål
Størrelse 35.50 x 22.50 x124.50 mm (inkl. tank)

images (25)

Pakkens innhold

1stk Joyetech Cuboid Mini Mod
1stk Joyetech Cuboid Mini Atomizer
1stk 0.25 Ohm Notchcoil
BF SS316 0.5 ohm
BF KA1 Clapton 1.5 ohm
BF ML&RBA Vertical
2stk 510 driptip
1stk Micro USB Kabel
1stk Gaveeske
1stk Brukermanual
12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: