ASPIRE K2, K3 OG K4

last ned (1)

<Produktene i denne  omtalen er levert vederlagsfritt av Friskedrag og har ingen kommersiell verdi! Den er også basert på Dampesnappens personlige meninger>

Jeg fikk jo en stor forundringspakke fra Friskedrag her for en stund siden. I den lå blant annet disse tre settene fra Aspire. Jeg hadde faktisk ikke hørt om dem før. Vel Cleitotanken, hadde jeg jo både hørt om og testet. Her var det som sagt tre sett. Fra det enkle lille til den store kraftige.

La oss ta for oss den lille søte først….

25535_Aspire_Aspire_K2_Startsett_1ASPIRE K2 QUICK START KIT

Dette er et flott nybegynnersett for den som vil ha det helt enkelt og ikke for stort. Tanken rommer 1,8 ml e-juice og fylles fra bunnen. Den kommer med 2 stk 1,6 ohm aspire bvc coiler. Batteriet er på 800 mAh. Det følger også med ladeledning. Og den lades fra bunnen. Jeg må si jeg ble veldig positivt overrasket over denne lille saken. Jeg hadde aldri trodd den skulle gi så mye smak og damp. Eneste ulempe her er at den er litt knotete å fylle, men det løser seg ved å bruke en nåleflaske. Brukes med munn til lungetrekk.

Dette settet kan trygt anbefales til en nybegynner! Pris kr 395,- hos Friskedrag

Teknisk informasjon:

Komplett sett og dampklart Ja, men dampvæske medfølger ikke.
Tank K2 1.8 ml
Batteri K2 Carbonfiber 800 mAh
Fordamperhode Utskiftbart
System 510
Gjenger
Materiale Metall, pyrex glass, carbonfiber
Lading USB
Størrelse m/Tank og munnstykke (H/D)  140 mm / 15 mm
Vekt m/tank 58 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x Aspire K2 Carbonfiber batteri 800 mAh

1x Aspire K2 Tank 1.8 ml

2x Fordamperhoder 1.6 Ohm

1x USB Kabel

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

33791_Aspire_Aspire_K3_Startsett_1

 

ASPIRE K3 QUICK START KIT

Dette er den mellomste av disse. Den kommer med bunnfyllt tank på 2 ml og batteri på 1200 mAh. 2 stk 1,8 ohm coiler og ladeledning. Denne er rett og slett bare en større utgave av K2 og fungerer helt på samme måte. Dog litt mindre damp, da det her sitter i 1,8 ohm coil, men den gir dog enda mer smak. Igjen et sett jeg helt klart vil kunne anbefale til nybegynnere. Nå skal det faktisk legges til at jeg har dampet på denne i en uke nå og brukt den til prøvesmaking av e-juice. Den gir utrolig god smak. Den har samme størrelse som et Egobatteri. Litt tuvlette å fylle her også, men nåleflaske løser det. Jeg vil sammenligne denne med en Nautilus når det kommer til smak og damp. Et godt valg for den som liker det enkelt. Brukes med munn til lungetrekk.

Pris kr. 449,- og kan kjøpes her

Teknisk informasjon:

Komplett sett og dampklart Ja, men dampvæske medfølger ikke.
Tank K3 2.0 ml
Batteri K3 Carbonfiber 1200 mAh
Fordamperhode Utskiftbart
System 510
Gjenger
Materiale Metall, pyrex glass, carbonfiber
Lading USB
Størrelse m/Tank og munnstykke (H/D)  120 mm / 18 mm
Vekt m/tank 75 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x Aspire K3 Carbonfiber batteri 1200 mAh

1x Aspire K3 Tank 2.0 ml

2x Fordamperhoder 1.8 Ohm

1x USB Kabel

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

34538_Aspire_Aspire_K4_Startsett_m_Cleito_Tank_1

 

ASPIRE K4 QUICK START KIT

Og så har vi storebror….en hissig sak med masse smak og masse damp. Dette settet passer ikke til nybegynnere. Dette er et tut og kjør sett for den som bruker lungetrekk og som vil ha svære skyer med masse smak! For det snakker vi om her. Jeg var så dum at jeg testet dette settet først. Det skulle jeg ikke gjort. Alt annet jeg dampet på etterpå, smakte bare ingen ting…. Her får du med den berømte Cleito- tanken på 3,5 ml, 2 stk 0,27 ohm coiler, batteri på 2000 mAh og ladeledning.

Dette settet vil jeg helt klart anbefale til alle som vil ha en rørmod med en knallbra tank på. Eneste feilen jeg har funnet, er at den blir alt for fort tom, da jeg dampet på den konstant 😛 Tanken har også toppfylling og luftjusteringer.

Pris kr. 549,-og kan kjøpes her.

Teknisk informasjon:

Komplett sett og dampklart Ja, men dampvæske medfølger ikke.
Tank Cleito 3.5 ml
Batteri K4 Carbonfiber 2000 mAh
Fordamperhode Utskiftbart
System 510
Gjenger
Materiale Metall, pyrex glass, carbonfiber
Lading USB
Størrelse m/Tank og munnstykke (H/D)  150 mm / 22 mm
Vekt m/tank 123 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x Aspire K4 Carbonfiber batteri 2000 mAh

1x Aspire Cleito Tank 3.5 ml

2x Fordamperhoder 0.27 Ohm

1x USB Kabel

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

Når jeg tar en oppsummering av disse, vil jeg si jeg er veldig fornøyd med alle tre. De dekker alle hver sine behov for damperen. Fra det enkle munntrekk for nybegynneren som ikke vil ha det store til den garva damperen som vil ha store skyer ved lungetrekk. De har også alle tre et stilrent utseende med tanker som er enkle å holde kontroll på. Alle kan også lades og dampes på samtidig 🙂

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: