KANGERTECH DRIPBOX

07666_Kangertech_Kanger_Dripbox_Startsett_1

<Denne varen er levert vederlagsfritt av Friskedrag og har ingen kommersiellverdi>

Dette er en nyhet jeg virkelig gledet meg til skulle komme. Dette var jo helt genialt! Dripper med mulighet til å fukte bomulla uten å ta av toppen. Det kunne jo ikke være annet enn supert….

Men er det det…..var det så bra….??!!

Første inntrykket mitt da jeg tok denne ut av boksen var mildt sagt dårlig. Dette virket som at det var billig billig billig! Jeg ble skuffet. Jeg hadde sett for meg noe annet fra Kangertech. Det virket som de har gått 10 skritt tilbake.

Men dette måtte jo testes. Ville det være like dårlig å dampe på?

07666_Kangertech_Kanger_Dripbox_Startsett_2Inn med batteri, selvsagt et Higedrain på 25A. Det er superviktig på en mod som denne. Her fyres det bare løs. Ingen ting som stopper. Bruk aldri batterier som er på under 25A. Det er viktig at batteriene dine tåler mye mer watt enn du i utgangspunktet har tenkt til å dampe på. Du kan ved en feil, få stilt mod’n din på fullt, og da er det greit at batteriene dine faktisk tåler dette. Nå gjelder ikke dette med innstillinger for denne da den ikke har justerings muligheter.

Fordelen med denne mod’n er at du fyller tanken som sitter i, hele 7 ml, og bare trykker på den så fyller den kammere med bomull med juice.Overskytende juice, renner ned i tanken igjen.  Du slipper å ha med deg ekstra flaske og drippe juice på bomullen. Før du starter må du legge bomullen ned i brønnen slik at den fortest mulig trekker til seg juice. Slå på mod ved å trykke 5 ganger. Luftinntak stilles ved å vri på dripptipp ( munnstykke) Jeg følte den var best på halv luft. Glem selvsagt ikke å skvise på flaska mellom hvert tredje trekk ca. Glemmer du det, får du tørr bomull ( dryhit) og dette er selvsagt ikke bra. Det smaker ei godt og bomullen går i stykker. Dette løser du selvsagt enkelt ved å bytte bomullen, men det er viktig  at dette ikke skjer. Om du skal bytte den selv, må du bruke bomull som egner seg for dette. Viktig at den ikke er klorbleket. Ellers virker det som alt annet. Trykk på knappen og sug. Den har et vern som slår inn etter 10 sekunder.

images (20)Denne kommer også med ferdig dekke. Så denne er perfekt for deg som har lyst til å teste dette med dripper men ikke har kommet så langt at du bygger selv. I pakken følger det også med nytt oppsett som enkelt byttes ved å skru ut den gamle og inn med den nye. Det kan også kjøpes nye «coiler», altså ferdig oppsett med coil og bomull. For de som er litt mer viderekommende, er det enkelt å bytte coil og bomull. Stort fint dekke. Jeg har i løpet av de siste dagene hørt at det er flere som ikke har fått løs tuben rundt dekket. Dette gjaldt også min. Men med rå makt fra en mann, fikk vi det løs. På min gjorde dette at den trakk falsk luft og ikke var god å dampe på. Men etter at vi fikk løs tuben, ble den helt super. Den gir masse smak og masse damp. På dripper passer det det best med juice med max VG for mest mulig damp.

07666_Kangertech_Kanger_Dripbox_Startsett_3Jeg er litt spent på kvaliteten på denne. Den koster jo ikke mange kronene. Men  vil det si at kvaliteten er deretter? Den virker litt simpel. Mye plast… Nå skal jeg ikke slakte den nedenom og hjem for det fortjener den virkelig ikke. Den virker som den skal og smak og dampmengde er helt klart der……men…

Den er også testet på en Clapton 0,5 ohm singelcoil, og det funket også helt supert. Måtte riktig nok teipe igjen det ene luft inntaket, men det virket helt greit.

Min konklusjon på denne er at den passer for den som har lyst til å prøve dette med dripper, men ikke vil ta steget fullt ut enda. Her har du den enkle varianten og du kan kjøpe ferdige dekker så du slipper å gjøre noe selv. Litt skuffet over at det er mye plastdeler på denne. Den virker litt simpel, men en kan nesten ikke forvente mer til denne prisen.

Jeg er dog skeptisk til plastflasken du har juicen i. Hvor mye tåler denne? Det er selvsagt fullt mulig å bytte både coil og bomull på denne selv. Men dette bør ikke gjøres om en ikke har kunnskap nok. Da kan dette fort gå galt. Anbefaler deg å få hjelp av noen som kan det første gang du skal lage coil.

Drip Box kan kjøpes hos Friskedrag for kr 429,- Husk batteri!

07666_Kangertech_Kanger_Dripbox_Startsett_4

Funksjoner:

– Effekt 60 Watt

– Støtter motstand ned til 0.2 ohm

– Utskiftbart 18650 Batteri (medfølger ikke). Batteriet må kunne levere over 25 A, og vi anbefaler Sony VTC4

– Enkel lading via micro-USB

– Kan brukes med de ferdig oppsatte coilene og bomull, eller du kan bygge coiler og lage ditt eget oppsett.

Ekstra coiler / fordamperhode er  På vei inn til lager –

NB. Se alltid til at bomullen er god trukket i væske. Det skal ikke mer enn ett trykk på knappen til før bomullen kan skades om den er tørr.

Utstyr og deler for selvbygging må brukes med forsiktighet av personer som har erfaring med dette.  Det er anbefalt å måle oppsett i en ohm-måler før det kobles til batteri eller enhet.

Teknisk informasjon:

Komplett sett og dampklart Ja, men dampvæske og batteri medfølger ikke.
Tank Klemmeflaske 7 ml
Batteri Løst 18650 (medfølger ikke)
Fordamperhode Utskiftbart
System
Gjenger
Materiale Metall, glass
Lading USB
Størrelse (H/B/D) med tank/dripper 116 mm / 45 mm / 22 mm
Vekt m/tank u/batteri 117 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x Kanger Dripbox enhet m/Dripper

1x Ekstra klemmeflaske

1x Ekstra fordamperhode

1x USB-Kabel

1x Bomull, coiler og verktøy

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

2 kommentarer om “KANGERTECH DRIPBOX

  1. Hei,
    fint med blogg som tar opp dampestuff, etter som vi har blitt mange som damper i Norge 🙂
    Et tips fra meg – vær med kritisk. Fint at du får masse utstyr gratis, men vær mer objektiv – hvis du får utstyr som er dritt, så si ifra til oss – og ikke pakk det inn med «det er egentlig ikke så bra, men…».
    Lykke til, jeg leser videre.

    Liker

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: