ELEAF ISTICK PICO

88938_Eleaf_Eleaf_Istick_Pico_Startsett_1

Denne varen er levert vederlagsfritt og har ingen kommersiellverdi. Omtalen er laget på Dampesnappens personlige meninger.

Denne har det vært masse snakk om før den endelig kom ut på markedet. Mange er nok veldig spent på om den holder mål. Er den så bra som vi har blitt fortalt at den er?

88938_Eleaf_Eleaf_Istick_Pico_Startsett_6Nå har jeg riktignok ikke ikke hatt sjansen til å dampe så lenge på den da den er helt fersk i Norge, men jeg trengte ikke mange trekk før jeg klarte å gjøre meg opp en helt klar mening. Som mange andre dampedingser, har også denne noen feil. Men sett alt i alt, er det flere pluss enn minus.

88938_Eleaf_Eleaf_Istick_Pico_Startsett_5Den kommer også med en ny utgave av Melotanken. Eleaf Melo 3  Mini 2ml med toppfylling. Nå kan ikke jeg sammenligne tanken med forgjengeren, da jeg ikke har prøvd den. Men jeg liker denne. Den produserer masse damp og har en helt grei smak. Riktignok likte jeg ikke at jeg ikke bare ved å kaste et blikk på den, kunne se hvordan luften var justert. Da må tanken holdes litt på skrå. Men dette er en vanesak og har ingen ting med dampeopplevelsen å gjøre. Den er enkel å fylle ved å skru av toppen. Det er enkelt å se når tanken trenger påfyll…noe som skjer litt fort da tanken er litt liten. Men dette er prisen vi må betale for å få en søt liten damper 😀

88938_Eleaf_Eleaf_Istick_Pico_Startsett_2Lille Pico er bare 7 cm høy, så han er ikke store karen. Den bruker et 18650 batteri. Veldig enkelt å sette inn. Fyreknappen er god å trykke på, men lager litt skranglelyd. Dette kan selvsagt bare være noe som er på min og det har ingen praktisk betydning for dampeopplevelsen. Lett å finne frem i menyen. 3 trykk for å komme inn der. Minuset på denne, syns jeg, er at pluss- og minusknapper er plassert under. Litt knotete og skulle bruke. Men det sier jo seg selv at når en er så liten må funksjoner plasseres der det er plass.

88938_Eleaf_Eleaf_Istick_Pico_Startsett_4Pico kan brukes i alle modus. Tempraturkontroll, watt og bypass. Bypass vil si at den fungerer som en mechanisk mod og bare fyrer full guffe. Så om du ikke vet noe om dette, bør du holde deg unna denne innstillingen. Kjør på vanlig wattmodus og kos deg med det. Bypass er for den litt mer avanserte damper.

Nå har jeg valgt og ikke teste Pico med annen tank enn den som fulgte med i kittet. Sett under ett, syns jeg denne helt klart står til forventningen og leverer bra. Den er på hele 75 watt og kan oppgraderes.

88938_Eleaf_Eleaf_Istick_Pico_Startsett_3Dette er ikke et oppsett som passer for ikke en som liker munn- til lungetrekk da fordamperhoder som ligger i pakken er på o,3 og 0,5 ohm. Dette er en ren subohmtank. Melo 3 kan dog også bruke fordamperhodene til Ijust2, Atlantis, Triton og Amigo, og Triton har coiler på over 1 ohm som passer til munntrekk. 

Pico lades ved bruk av usb som også ligger i pakken.

Jeg kan trygt anbefale denne til en som vil ha en liten hendig dampesak som gir god smak og nok damp 😀

Pris på denne er kr 589,- og batteri koster kr 119,- og lille Pico kan kjøpes hos Friskedrag

Om du bestiller før 11 april 2016 og legger inn rabattkoden picosnappen får du 15% rabatt også 🙂

Funksjoner:

– Variabel effekt 1-75 Watt

– Variabel temperatur (Ni, Ti, SS, TCR-M1, M2, M3)

– Støtter motstand ned til 0.05 ohm i temperaturmodus og 0.1 ohm i wattmodus

– OLED Display med all nødvendig informasjon

– Utskiftbart 18650 Batteri (medfølger ikke). Batteriet måt kunne levere over 25 A, og vi anbefaler Sony VTC4

– Eleaf Melo III Mini tank på 2 ml med toppfyling

– Enkel lading via micro-USB

– Muligheter for firmware oppgradering via USB

Teknisk informasjon:

Komplett sett og dampklart Ja, men dampvæske medfølger ikke.
Tank Eleaf Melo III Mini 2 ml
Batteri 1 stk. løst 18650 (medfølger ikke)
Fordamperhode Utskiftbart
System
Gjenger 510
Materiale Metall, glass
Lading USB
Størrelse (H/B/D) med tank og munnstykke 120 mm / 45 mm / 23 mm
Vekt m/tank 130 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x Eleaf Istick Pico enhet

1x Eleaf Melo III Mini Tank 2.0 ml

1x Fordamperhode 0.3 ohm

1x Fordamperhode 0.5 ohm

1x USB-Kabel

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: