SMOK STICK ONE PLUS KIT

 

images (19)

Denne omtalen er basert på Dampesnappen personlig meninger. Varen er levert vederlagsfritt og har ingen kommersiell verdi.

images (17)Denne snasne saken fikk jeg til sendt fra Friskedrag. Jeg hadde aldri hørt om den før og var veldig spent. Jeg var også skeptisk til tanken. En Micro TFV4 Pluss….Ville dette være noe for meg og noe jeg kunne anbefale andre?

Den kommer i fire farger. Sølv med sølv tank, hvit med sølv tank, sort med sort tank og rød med sølv tank. I pakken følger det med to fordamperhoder. 1 stk 0,25 SS og 1 stk 0,3 FC. Det følger med USB-ladeledning og ekstra pakninger. Den kommer også med et praktisk silikonhylster som beskytter tanken når du har den med på tur. Og en silikonring. 

images (16)Her var det bare å fylle tanken med no godt og fyre løs. Ingen innstillinger å tenke på. Den tilpasser seg fordamperhodet du setter i. Det positive er at tanken har enkel toppfylling. Trykk ned å vri toppen til siden. Det negative er at det var litt lite hull og vanskelig å se hvor fullt det ble. Det lønner seg helt klart med en flaske med nåletupp. Men selvsagt….øvelse gjør mester.  Jeg skjønte jo fort at dette settet ikke passer for en som bare bruker munn til lungetrekk. Dette er en stutt hissig liten røykmaskin! Her snakker vi dampeskyer….masse damp! Nesten så en skulle tro det var en dripper…. Den har også en god dripptipp, laget dobbelt med metall utenpå og glass inni. Dette for at den ikke skal oppleves som varm. God å ha i munnen. Det er også godt trekk i tanken og god smak. 20160331_142939918_iOSStørrelsen på mod’n er også helt super. Den kan minne litt om en mechmod. Liten, litt tung og ligger godt i hånda. Og fyreknappen er god å trykke på. Hele greia virker solid. Batterikapasiteten er på 2000 mah. Så for min del holdt den i nesten fire tanker. Her kan det selvsagt lades og dampes samtidig.

Konklusjonen min på denne er at dette er en super dampskylager for de som liker lungetrekk og store skyer. Smaken syns jeg også kommer veldig godt frem i denne.

Så ønsker du deg et lite «alt-i-ett-sett» som produserer både mye damp og gir deg god smak, vill jeg godt for denne 🙂

Her finner du også litt historie om Smok.

Du bestiller den her hos Friskedrag 😀

last ned

 

 

Teknisk informasjon:

Komplett sett og dampklart Ja, men dampvæske medfølger ikke.
Tank Smok Micro TFV4 Plus 3.5 ml
Batteri Internt 2000 mAh
Fordamperhode Utskiftbart 0.3 ohm Fused Clapton og 0.25 ohm Stainless Steel Dual Core
System
Gjenger 510
Materiale Metall, glass
Lading USB
Størrelse (H/D) med munnstykke 123 mm / 24.5 mm / 22 mm
Vekt m/tank 156 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x Smok eGo Cloud Plus Batteri 2000 mAh

1x Smok Micro TFV4 Plus Tank 3.5 ml

1x Fordamperhode 0.3 ohm Fused Clapton

1x Fordamperhode 0.25 ohm Stainless Steel

1x Silikonbeskyttelse for tank og topp

1x Vaping band

1x Reservedeler til tank

1x USB-Kabel

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

 

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: