SKITNE TANKER

Skitne tanker ja…..Ja det er noe vi alle sliter med! Og ikke kom her og si du ikke har det 😛 For det vet jeg at du også har….like ofte som alle oss andre.

Men hva gjør vi med dem? Kan det gjøres noe med? Og hvor ofte bør det gjøres?

20160331_163332540_iOSNettopp det skal jeg fortelle deg. Dette kan Dampesnappen alt om! Han er ekspert på skitne tanker. Tydeligvis vet han også hvordan du ikke skal gjøre det under demontering…..                        Så pass derfor på at du ikke mister tanken din i gulvet….den kan nemlig knuse!                                 Da er det godt det følger med ekstraglass til nevnte tank som gikk i gulvet.

Det er også viktig at dripptippen får seg en vask i ny og ne. Den har vi jo i munnen helle tiden og den er med på mye rart. Den kan på de fleste tanker taes av og skylles. Jeg gjør dette ca en gang uken.

20160401_052109439_iOSDet som da er viktig når disse skitne tankene trenger en vask, er å demontere alt som demonteres kan. Tanken på bildet er en Kangertech subohm mini og her kan glass også taes av. Det samme kan pakninger. Husk bare på hva som skal hvor etterpå. Grunnen til at det er viktig å ta alle deler fra hverandre er fordi det samler seg gugg mellom glass og tank og også under pakninger. Skru også ut fordamperhodet. Disse kan også vaskes. Merk dog at det ikke er sikkert at de virker etterpå. Noen ganger går det helt greit og andre ganger ikke. Men det er verdt sjansen.20160401_052207034_iOS Om det er vellykket, virker de en runde til 🙂 Etter demontering, skylles alle deler i litt passe varmt vann før de legges i en bolle. Hell over en god spiseskje med bakepulver og fyll på med glovarmt vann fra springen. La dette stå i ca 15 min. Rør litt av og til. Skyll deretter alle deler godt med lunket vann og sett til tørk. Fordamperhoder bør tørke i 2 døgn før bruk. Pass på å skylle bomullen godt. Viktigviktig! Sørg også for at delene står slik at vann renner ut av dem når de settes til tørk. Jeg vet noen også bruker Zalo. Personlig syns jeg ikke om dette, men igjen er det viktig å skylle godt etterpå. Om du er av av de litt mer fansye, kan du selvsagt også kjøpe deg en ultralydvasker. Disse koster vel rundt en 400-600,- kroner på Biltema, Clas Ohlson eller Jula. Da demonterer du også alle deler før vask. Følg der bruksanvisning for maskin. Jeg har ikke brukt penger på dette da jeg syns det fungerer helt greit med bakepulver og vann 🙂

Ved montering igjen er det selvsagt viktig at pakninger blir satt riktig inn for å unngå lekkasjer.

Mine tanker vaskes ca 1 gang i mnd og ble gjort i går,med et innlagt lite uhell….men nå er jeg i alle fall kvitt problemet med skitne tanker for denne gang 😀

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: