IKKE BARE BARE

Det høres så enkelt ut og skulle lage en blogg. Det er jo bare å sette seg ned å skrive litt….Ja hadde det enda vært så vell 🙂

For det første så må du finne et sted å blogge fra. Nå var jeg så heldig at jeg har skrevet for Skypumpen siden september 2015, så jeg kunne jo litt. Jeg valgte derfor også WordPress å blogge fra. Her kunne jeg i alle fall litt.

Men så skulle temaet finnes og det skulle velges farger og skrift, ja og bilder og knapper og gudene vet hva. Det er et hav å velge mellom. Også må jeg jo lærer meg hvordan og hvor alt skal plasseres for at det skal være mest mulig brukervennlig. Nå er det knappe 14 dager siden jeg startet med dette og allerede har jeg endret temaet 3 ganger, og knapper og menyer flyttes hit og dit. Jeg håper jeg en gang snart blir enig med meg selv 😛

Du som leser for ta det som litt spenning på om ting er forandret fra forrige gang du var inne.

Og så da….når du tror du har funnet ut hvordan du skal ha det, ja da er det bare å skrive i vei! Men du må jo ha noe å skrive om…..og for å få det, måtte i alle fall jeg gjøre noe jeg egentlig ikke liker. Jeg måtte sende melding til noen jeg ikke kjenner og som ikke kjenner meg og spørre om de hadde noe jeg kunne skrive om. Rett og slett tigge! DET er skummelt det….Heldigvis har jeg bare fått positive svar tilbake 🙂 Jeg samarbeider nå med Friskedrag,  Kristiansand DamputstyrDampoteket og Dragedamp

Da var vi kommet til å teste det som skal skrives om. Først må en lese seg opp hvordan det virker. Sette seg ned og virkelig studere dingsen. Finne feil og mangler og positive ting. Fylle på go-juicen og dampe i vei. Alt en har av tanker skrives ned, for så og lese igjennom 100 ganger, finne bilder, klipp og lim og til slutt publisere. Og når det kommer til juice-omtaler, ja den er ikke alltid like enkel. For hva smaker det og hvordan skrive så andre skjønner hva du mener.

Men alt dette tatt i betraktning, så elsker jeg det jeg gjør 😀 Jeg syns det er gøy å videreformidle mine erfaringer med både utstyr og juice. Og jeg liker å skrive på en måte som gjøre at bestemor forstår hva jeg snakker om 🙂

Håper du leser nyter godt av mine innlegg og forsetter å lese i fremtiden!

Dampesnappen hjelper deg!
Dampesnappen hjelper deg!

 

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: