KANGERTECH NEBOX

nebox

Denne ble jeg faktisk veldig overrasket over. Har blitt en ny favoritt! Kristiansand Damputsyr har vært så snille å sende den til meg 🙂

 


Denne omtalen er basert på Dampesnappen personlig meninger. Varen er levert vederlagsfritt og har ingen kommersiell verdi  <redam>


 

Må innrømme at jeg var rimelig skeptisk da jeg fikk denne i posten. Denne hadde jeg hørt så mye negativt om. Her skulle jeg visst nok ha en mod som bare var tuvlette og vanskelig å ha med å gjøre. Selv Kangertech har godt ut med en masse råd om hvordan en skal gjøre for å få denne til å oppføre seg. Så jeg bestemte meg for å gjøre helt motsatt! Hva skulle til for at jeg skulle få den til å lekke som en sil og å brenne fordamperhoder over en lav sko….?

La oss starte med hva som finnes i pakken.images (5) Her har vi selve mod’n, dripptipp (den du suger på), ladeledning i samme farge som mod’n, RBA- del ( om du vil bygge fordamperhodet selv), 1 stk 0,5 ohm klar til bruk fordamperhode, 1 stk 0,15 ohm ni200 til temeraturkontroll ( ferdig instalert) og brukermanual (engelsk) I tillegg finnes bomull, en coil, ekstra skruer til RBA-del og den lille blå trekker. Og en liten sort mynt til å skru opp under. Så det eneste du trenger her, er et 18650  batteri ( det kan kjøpes her ) Om du allerede har et, husk at det må være over 20A! Nebox kan lades via USB men det beste for batteriet er ekstern lader.

Til å begynne med syns jeg det var utrolig teit at jeg måtte ha en mynt for å åpne den under, men heldigvis fant jeg relativt fort ut at jeg klarte det uten 🙂 Der juicen fylles, klarer jeg åpne ved å holde rundt og til batteri, bare trykker jeg ned og vrir fingeren samtidig. Litt teknikk for å den den på plass igjen, da du må trykke ned samtidig, men øvelse gjør mester!

images (8)
Her bruker du den sorte mynten til å skru av deksel. Inn med pluss pol på batteri (ikke slipp hardt ned!) og skru igjen.
images (7)
Skru av deksel. Sett inn ønsket fordamperhode, noen dråper i coli, fyll tank opp til hullet inni, skru igjen.

 

 

 

 

 

 

 

SÅ TIL DEG SOM BRUKER WATT NÅR DU DAMPER 🙂

Sett inn fordamperhodet det står 0,5 ohm på. Før du skrur fast deksel til tank, trykk en gang på fyreknappen. Dette fristiller dampedingsen din og den er klar for ny coil. Skru fast deksel. Nå vises «ny coil» «gammel coil» i display. Er den ny, trykk på pluss. Er den gammel, trykk på minus. Dette trengs bare gjøre når du har satt inn nytt fordamperhode. Trykk så 3 ganger for å komme inn i menyen. Trykk på ned-knappen ( de små) til w-mode vise og trykk på fyreknappen. Juster ned til ønsket watt. Husk å starte litt lavere enn det du foretrekker å dampe på og jobb deg oppover. Fordamperhodet må kjøres inn litt. Om ikke blir den brent.

OG SÅ TIL DEG SOM BRUKER TEMPERATURCONTROL

Sett inn ønsket fordamperhode. Den kan brukes på både ni200 0,15 ohm og Ti 0,5 ohm. For å låse coil, bruk samme metode som ved Kanthal/ Watt. Trykk også her 3 ganger for å komme til rett meny. Start på ca 30w og 230g ved ni200 og jobb deg oppover, og ca 45w og 270g med Ti og jobb oppover. For å skifte mellom watt og grader, trykk på begge de to små samtidig. Gjør samme for å komme ut igjen.

Sånn….da var vi ferdig med alt det tekniske. Du finner selvsagt også all den infoen i brukerveiledning, ved å sende meg en PM på facebook eller ta kontakt med Kristiansand Damputstyr. De kan også treffes på tlf 995 97 994 🙂

Da var det min opplevelse av denne.

Jeg satte den opp med temperaturkontroll og dampet i vei. Ventet bare på at den skulle lekke, ja får det var jo det jeg hadde hørt at den gjorde. Ikke startet jeg på lav watt heller….Her kjørte jeg rett på 40 watt og 250 grader. Men brant den seg…??? NEEEEIIIII 🙂 I løpet av noen dager dampet jeg meg gjennom 40-50 ml med juice. En 60/40 VG/PG. Da begynte fordamperhodet å bli dårlig.IMG_1442 Måtte stadig opp med temperaturen. ( «temp protection» vises og lite damp) Nå tenkte jeg, nå lekker den snart! Jeg dampet den nesten tom.( Kangertech mener det skal være minimum 1 cm juice igjen før du fyller den.) Jeg tok den med ut i sola, satte den på trappe midt i solsteika, og gikk i hagen og ryddet. Den sto der sikkert i to timer. God og varm. Ikke så mye som en dråpe hadde lekket ut under! Jeg puttet den i lomma, god og varm og jobbet videre. Ingen lekkasje nå heller. Jeg dampet den helt tom….ingen ting! Jeg tror jeg har gjort alt mulig rart du egentlig ikke skal gjøre for å få den til å lekke…. uten hell. Den vil ikke! Når jeg da byttet fordamperhodet, satte jeg inn 0,5 ohm Kanthal til watt-bruk ( den som ligger i pakka) Kjørte på med 25 watt med en gang. Det gikk supert. Nå damper jeg på 29 watt. Her har jeg også prøvd alt for at det skal lekke. Dampet den nesten tom og ladet via ledning. Da blir den jo varm. Nei, det hjalp ikke. Jeg har nidampet, fått hjelp til å dampe den varm, tatt harde trekk og lange trekk. Jeg får den ikke til å lekke!

images (9)Smaksmessig syns jeg også denne er helt suveren. Juicen min smaker akkurat som den skal. Riktig nok enda bedre med temperaturkontroll, men jeg syns ikke de coilene holder så lenge, så jeg foretrekker watt. Og som jeg skrev til å begynne med, dette har blitt en av mine favoritter. Den har nå vært med meg hele tiden i over en uke. Fordelen med integrert tank er jo at en ikke trenger å bekymre seg for å ødelegge gjenger eller å knuse den. Denne dekker behovet for de fleste, da alle fordamperhoder som passer i Kangertech Subtank, også passer i denne. Helt fra ni200 0,15 ohm til kanthal (vanlig watt) 1.5 ohm. Passer til lungetrekk/ subohm og munn- til lungetrekk. Fine farger har den også 🙂 Den ligger i tillegg godt i hånden til tross for sin litt store størrelse.

Pris på denne er ca kr 650,- pluss batteri til ca kr 110,- og begge deler kan kjøpes her

Så en stor takk til Kristiansand Damputstyr for denne fine opplevelsen!

Teknisk informasjon:

Komplett sett og dampklart Nei, batteri og dampvæske medfølger ikke.
Tank 10 ml integrert (Plast – noen væsker kan sprekke tanker)
Batteri 1x 18650 flat topp (minimum 20A)
Fordamperhode
System Variabel temperatur og variabel watt
Gjenger 510
Materiale Zinc og Aluminium
Lading Medfølgende USB-ledning
Størrelse (H/B/D) uten tank 86 mm / 57 mm / 23 mm
Vekt med batteri 193 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x Kanger Nebox enhet

1x SSOCC 0.15 ohm fordamperhode

1x SSOCC 0.5 ohm fordamperhode

1x RBA Base

2x Løse coiler

1x RBA tilbehør

1x Japansk organisk bomull

1x Micro-USB ledning

1x Bruksanvsning (NB – Engelsk)

 

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg 🙂

 

 

 

3 kommentarer om “KANGERTECH NEBOX

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: