JOYETECH EGO AIO STARTSETT

aio

 

Dette er det første innlegget fra min egen blogg. Litt skummelt og veldig gøy.

Jeg har fått gleden av å teste den første mod som prøver å holde EU’s krav. Og jeg ble ikke skuffet!

 

Denne omtalen er gjort ut fra personlige preferanser. Den er levert vederlagsfritt og har ingen kommersiell verdi <redam>

Ja denne saken har jeg fått i posten i dag fra Friskedrag. Dette er den første damperen som prøver å etterkomme  EU’s tobakkdirektivs reglement. Dvs at at tanken ikke kan inneholde mer enn 2ml e-juice. Den skal ha barnesikring. Være lekkasje fri og ikke ha løst batteri. Alle disse krav dekker denne lille søte saken fra Joyetech!

Må si jeg var veldig spent da jeg åpnet denne i dag. Ville den holde mål? Ville det virke optimalt? Eller ville den bare være rar og teit…..

For det første er den liten og hendig, bare 119 mm lang, 19 mm tykk og veier bare 76 g. Størrelsesmessig er den super til oss damene, som kanskje ikke liker disse svære dampedingsene 😛

HTB1V9qbLVXXXXaNXFXXq6xXFXXX1

 

Vel…her var det bare å skru toppen av. Når jeg vel å merke skjønte hvordan barnesikringen virket….hehe. Trykk og skru! Ta ut et fordamperhodet som ligger i esken inni pakken, dryppe noen dråper e-juice i fordamperhodet og skru det fast i toppdelen. Fylle opp tanken. Viktig her å passe på og ikke fylle over max merket som er en liten tynn strek på siden av glasset på tanken.( Den kunne godt vært litt mer synlig, i alle fall på den sorte. ) Skru toppen på igjen og ta seg en kopp kaffe. Det er viktig å vente i minimum 10 min før du damper på den for at juicen skal få trekt seg inn i fordamperhodet.

40521_Joyetech_Joyetech_eGo_AIO_Startsett_1Overraskelsen ble stor da jeg slo den på. (5 kjappe trykk) Den har lys inni tanken! Og det er 7 forskjellige å velge. For å byte farge, slår du batteriet av (5 kjappe trykk) og holder påknappen inne til den lyser. Bare hold. Når den lyser kan du trykke. Da endrer den farge.  En veldig kul effekt. Lyset indikerer hvor mye strøm det er igjen på batteriet. Luften justeres ved å vri på toppen.

Jeg fylte denne med en juice som har 60/40 VG/PG og det fungerer helt fint. Noe særlig høyere med VG tror jeg ikke denne liker da juicehullene i fordamperhodet var relativt små. Denne egner seg også best for munn-lungetrekk. Altså på samme måte som når du røyker. Og derfor mener jeg også at dette er et ypperlig sett for en nybegynner. Bare husk å ikke suge for hardt eller for lenge. Da kan du ødelegge fordamperhodet, da det ikke rekker å trekke til seg juice nok.

20160318_175131073_iOS

Min konklusjon:

Dette er et meget bra lite startsett med god batterikapasitet og en ok størrelse på tankdelen. Passer helt supert til førstegangsdamperen. Etter å testet dette settet en stund byttet jeg over til fordamperhoder på 1,5 ohm. Da fikk det enda bedre smak og batteriet holdt selvsagt mye lenger.

Dette settet kan du kjøpe hos Friskedrag og husk fordamperhoder som er forbruksvare.

40521_Joyetech_Joyetech_eGo_AIO_Startsett_4

 

 

 

Komplett sett og dampklart Ja, men dampvæske medfølger ikke.
Tank Integrert 2.0 ml
Batteri Internt 1500 mAh
Fordamperhode Utskiftbart – Joyetech BF Fordamperhoder. 2 stk medfølger
System Integrert
Gjenger
Materiale Metall, pyrex glass
Lading USB
Størrelse m/Tank og munnstykke (H/D)  119 mm / 19 mm
Vekt m/tank 76 gr
Sett / Kit- forpakning Ja
Innhold i pakken 1x Joyetech eGo AIO Enhet

2x Fordamperhoder BFSS316 0.6 Ohm

1x Ekstra munnstykke i organisk glass

1x USB Kabel

1x Bruksanvisning – NB. Engelsk

 

12721804_10153287353220216_1902907049_n
Dampesnappen hjelper deg!

 

5 kommentarer om “JOYETECH EGO AIO STARTSETT

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: